10 points from Spain!

Als er geen cursussen worden gehouden, zoals nu in het hart van de zomer, is Villa Dio Petres een hotel. De meeste gasten boeken bij Booking.com maar gelukkig vinden ook steeds meer mensen hun weg naar onze eigen boekingsite.

Wij moeten 15% aan Booking.com afdragen en dat geven we liever weg aan de gasten in de vorm van een korting.

Onze hotelgasten komen dit jaar uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Servië, Polen, Luxemburg en Zweden en niet te vergeten Griekenland. Het zijn stuk voor stuk bijzondere mensen die dankbaar zijn voor wat ze bij ons aantreffen. Het mooiste vinden ze de rust en het uitzicht. Onze gasten zijn vaak moe en hebben drukke banen. Bij ons zinken ze weg in een ander tempo. En krijgen ze fantastisch te eten in de restaurants in Kroustas en Kritsa. Dat leidt ook dit jaar weer tot tienen als beoordeling en gemiddeld een 9,7.

Het schijnt dat ook wij als gastheren bijdragen aan een goed gevoel op Hotel Villa Dio Petres. Dat streelt ons natuurlijk zeer. Maar toch begrijpen we het niet zo goed. We zijn gewoon ons zelf, zorgen dat de gasten goed ontvangen worden en dat het ontbijt deugt. Ik zou niet weten hoe dat anders kan.

AgiosNikolaos700 2 1

AgiosNikolaos700 2 1

 

AgiosNikolaos700 2 1

AgiosNikolaos700 2 1

AgiosNikolaos700 2 1

AgiosNikolaos700 2 1