Stel dat je de tijd en zin hebt om het prachtige Oost-Kreta te gaan verkennen, vóór of na de cursus. Dan besteed je je vlucht ook beter. Waar zou je dan heen gaan?

We kwamen er achter dat veel van onze gasten graag kiezen voor een bijzondere plek waar het rustig is en waar Oost-Kreta nog authentiek is. Daarom verwijzen we graag naar 2 bevriende hotels. Met hen hebben we ook een gezamenlijke flyer brochure uitgebracht. Ervaar in Marmaketo de grote bergwereld van de hoogvlakte van Lassithi. En geniet in Kato Zakros van het mooie afgelegen mooie strand.

Villa Dio Petres

Blijf eerst nog een paar dagen bij ons. Wandel rond Villa Dio Petres door de enorme olijfgaarden of de kloof van Kritsa en verbaas je over het fantastische uitzichten.

hotels min

De vlakte van Lassithi

Welkom in Maison Kronio. Op de hoogvlakte van Lassithi kun je wandelend genieten van de enorme bergwereld en fietsend over de vlakte. Nergens zie je een mooiere sterrenhemel dan daar. Je wordt ontvangen door Christine en Vassilis Kargiotaki.

Prachtig strand in het eenzame oosten

Welkom in Terra Minoika. Op het oostelijkste puntje van Kreta ligt Kato Zakros. Behalve een heerlijk strand vind je daar een kloof, grotten, archeologische schatten en Unesco-erkende Georoutes bij Sitia. Je wordt ontvangen door Stella Ailamaki.