De Academie op Kreta maakt gebruik van het hotel Villa Dio Petres. Als er geen cursus is, wordt dat hotel volop geboekt door toeristen vanuit de hele wereld. 

Hotel Villa Dio Petres is een Grieks bedrijf dat meerdere investeerders kent. Jacques en Hans doen de dagelijkse uitvoering.

ivon yvon en sjaak panorama

Natuurlijk is het hotel zowat een jaar dicht geweest vanwege corona. Dat was zwaar frustrerend maar we hebben de tijd goed gebruikt door het verbeteren van grote en kleine onderdelen van het gebouw. Nu er meer kan en mag, mogen we de meest fantastische gasten ontvangen. En de gasten van 2021 hebben allen, zonder uitzondering, een 10 als beoordeling gegeven op Booking.com

Dat is zó geweldig. Dat voelt als een beloning.

Samed Krger

Wij willen 'voortreffelijk' werk bieden met een hoge graad van perfectie. Als dat zo hoog gewaardeerd wordt is het deste fijner. Maar die voortreffelijkheid streven we vooral na omdat we niet anders willen. Die staat wordt ook nooit bereikt (helaas). Het kan altijd beter.

Zodra er, om wat voor reden ook maar, niet meer voortreffelijk gepresteerd kan worden door ons, houden we er mee op.

In de voortreffelijkheid ontmoet je mensen op een onverwacht open en vriendelijke manier. Mensen vinden het heerlijk om zich in die voortreffelijkheid welkom te voelen en geven spontaan heel veel terug.

Dankbaarheid is daarbij voor ons het sleutelbegrip geworden. Dankbaar dat gasten zo tevreden zijn. Maar ook dankbaar dat we dit (zware) werk kunnen en mogen doen op deze heerlijke plek.

Aan wie of wat we dankbaarheid verschuldigd zijn, is ons nog niet helemaal duidelijk...

Lees hier de reviews van de gasten op de site van Villa Dio Petres.