We hebben de handtekening gezet voor de uitbreiding van Villa Dio Petres met vier ruime 3-sterren kamers. Villa Dio Petres is de cursuslocatie van de Academie op Kreta. Het was geen gemakkelijk besluit omdat het door de regels van de Griekse Belastingdienst is afgedwongen op een moment dat het ons bepaald nog niet uitkwam. Maar nu de handtekening eenmaal gezet is, zijn we er blij mee en trots op. Medio 2017 is het klaar. 

handtekening Villa dio Petres

Rooms with a view

Als je al ooit bij ons geweest bent, weet je dat het uitzicht fabelachtig is. Villa Dio Petres ligt ideaal voor een paar zeer relaxte vakantiedagen. Op steenworp afstand van het authentieke dorp Kroustas waar de tijd heeft stilgestaan. Een ideale plek om niks te doen, eindelijk die boeken te lezen, of om te wandelen door een prachtige bergachtige omgeving.

Argyro blijft Argyro

Voor cursus- en wandelgasten blijft Argyro en haar pension het meest voor de hand liggende gezamenlijke adres. Maar je zou bijvoorbeeld de extra nachten vóór of na een cursus of wandelweek kunnen doorbrengen in Villa Dio Petres. Cursusactiviteiten en kamers zijn fysiek van elkaar gescheiden.