Binnenkort verschijnen hier meer reviews.

Prof. de Lange is een zeer competente en integere docent. Hij brengt in deze cursus de mystiek tot leven. Jacques en Hans maken je verliefd op Kreta.
Maarten van den Berg

Het was weer een fijne week, mede door de goede zorgen van Hans en Jacques en Marianna. De cursus was boeiend en pittig, maar goed te volgen. Fijn dat we ons konden concentreren op deze twee personen, Meister Eckhart en Simone Weil. Het inzicht dat ik hoopte te krijgen is beslist dichterbij gekomen. Ik ga me er zeker verder in verdiepen.
Nelleke Houtekamer

Ik heb deze week beleefd als zeer inspirerend. Leuke en verrassende ontmoetingen met deelnemers aan de cursus. Fijne, prettige afwisseling tussen theorie en uitstapjes om de omgeving van Kritsa een beetje te leren kennen, indachtig ook de relevantie van de cursus. Erg boeiend om de geschiedenis en cultuur van Kreta mee te krijgen als onderdeel van de cursus. De gastheren, Hans en Jacques, zijn in één woord fantastisch. Ze hebben veel aandacht voor hun gasten e n doen alles wat ze kunnen om het verblijf tot een zeer bijzondere en memorabele ervaring te maken. Petje af!
Myrna van Heeringen

Ik vond het een heel leerzame week. Er zat een goed evenwicht tussen de colleges en het programma dat jullie ons aanboden. De presentaties over de cultuur van Kreta vond ik bijzonder. De kookkunst van Jacques was weer voortreffelijk. Wij werden weer verrast met heerlijke gerechten.
Joop Schraa

De week begon met de film ‘Het leven dansen’ als introductie op Kreta. Het werd een week met dansles. ‘het leven dansen’ beoefenen. Met een lach, soms met een verborgen traan, soms ingewikkelde passen. Ik neem de ‘dansschoentjes’ mee naar Parijs, met de hoop dat ze vaak aangaan om het leven te dansen. Ik dank jullie, Frits, Hans, Jacques, op de eerste plaats voor de danslessen- hoe verschillend van aard ook. Maar ook: Argyro, sommige mensen in Kritsa en de omringende natuur.
Ruth van der Waall

Prachtige week, mooi programma, mooie mix van colleges en excursies. En weer fantastisch georganiseerd door Hans en Jacques. Bovendien de onovertroffen gastvrijheid van Argyro.
Ans van Belle

Een fijne leerzame week waar twee totaal verschillende mystici aan het woord kwamen. Meister Eckhart als de vrije en speculatieve geest uit de Middeleeuwen. Simone Weil als de rationele en koele vrije geest uit de 20ste eeuw, die in haar religieuze beschouwingen en in haar vrije levenskeuze de grenzen van het menselijk lijden (verwoord in beelden van het Kruismysterie onderzocht en persoonlijk beleefd heeft. In het kort: leerzaam, boeiend, uitdagend en confronterend. Over de organisatie, de ambiance etc. etc. niets meer dan lof!
Karel Houtekamer

Boeiend. Verrijkend. Goede sfeer, vrolijkheid onderling. Kreta zelf helpt mee om de cursus mee te maken. En Jacques en Hans doen dat natuurlijk ook.
Jan van Belle