Ik heb het als een cadeautje ervaren. College krijgen in filosofie, voor mij de eerste keer, was een nieuwe openbaring. En dan de combi van wandelen, iets over het eiland te horen en te zien, het heerlijke eten en de contacten met de groep. Heel bijzonder en verrijkend.
Bernadette Haverkort - van Hulsen

Ik vond het een week vol voeding voor de geest in een prachtige omgeving.
Aleide Hendrikse

Met zeer veel plezier heb ik deze week ervaren. De tijd vloog om. De impact moet ik nog even laten indalen.
Ceciel Schweitzer

Wederom heb ik een heel mooie en boeiende week onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Corrie Haverkort mogen meemaken. Haar bespreking met diepgaande analyses van de vraag naar wat erkenning en identiteit is, en van  benaderingen en onderzoek van meerdere filosofen van het onderwerp waren heel verhelderend, en stemt nog tot verder nadenken. 
De gastvrijheid van Jacques, Hans en Argyro waren weer voortreffelijk en het was ook weer volop genieten van de prachtige plekken die we hebben bezocht. Hartverwarmend was de harmonie in de groep. Kortom: een fantastische en onvergetelijke week! 
Ina Molenaar

Ik voel me gelaafd. Door de inhoud van de cursus, door Corrie. Door de verzorging van Jacques en Hans. Door mijn mede-cursusgenoten. Een heel bijzondere week.
Astrid Doeschot

Inspirerend, warm, het smaakt naar méér.
Anne Brewaeys

Geweldig! Jacques & Hans waren vanaf het eerste mailcontact zeer vriendelijk en vooral heel persoonlijk. Het eten overtrof al mijn verwachtingen en dat terwijl ik daar altijd zeer kritisch in ben. Ik vond het een geweldig goed op elkaar aansluitend geheel. De uitstapjes sloten aan bij de colleges, gaven er een andere blik op en zorgden ervoor dat je ook kon ontspannen. Ook de colleges zelf hadden een goede afwisseling van theorie, luistercollges, eigen reflectiemomenten, fragmenten uit gedichten, of documentaires, zodat de hele geest werd aangesproken. Daardoor was het totaal niet vermoeiend en zeer verrijkend.
Machteld Nijeholt