Wederom heb ik een fijne en inspirerende week meegemaakt bij Evdaimonia. De inhoud van de cursus zal zeker nog leiden tot nadenken en vooral: anders denken. Waardevolle voeding voor de geest. Veel dank aan Daan Roovers en de gastheren Hans en Jacques.
Ina Molenaar

Wat was het een geweldige en inspirerende week. Met Daan Roovers en met mijn medecursisten. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Je kunt je geen mooiere en betere plek voorstellen dan Villa Dio Petres om een filosofie cursus te volgen. De gastheren Jacques en Hans hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Hun gastvrijhoed, het heerlijke eten dat Jacques maakte, de excursies naar prachtige plekken, wat was het fijn. Het thema of eerder de vraag ‘Wat is de mens?’ is niet te beantwoorden maar door de inspirerende colleges van Daan, waarin veel filosofen en invalshoeken, werd ik behoorlijk aan het DENKEN gezet. Dank Jacques en Hans, Daan en medecursisten voor deze onvergetelijke week.
Janneke Rentema

Gewoon ontzettend fijn.
Wim van der Duin

De combinatie van cursus en uitstapjes maakte dat het een hele fijne week was. Goede cursus, goede organisatie, alles perfect geregeld en o ja, heerlijk vegetarisch eten! Bedankt voor alles!
Mary Dekker

Ik zou deze cursus volgen in de zomer van 2020. Uiteraard was er uitstel. Toch valt deze cursus nu ook goed. Ik ben met pensioen en was er wel aan toe om met anderen te filosoferen over wat ons mens maakt. Veel kwam aan bod: Hannah Arendt en Albert Camus inspireerden mij het meest. Maar de link naar jezelf werd niet ontlopen: ik stond stil bij mijn kwetsbaarheid bij de valkuil om op m’n eentje de wereld te veranderen. Wij kunnen niet zonder elkaar. Wij zijn de politiek! Dank allen!
Frederik Janssens

Het heeft me zeer geraakt, had dit niet willen missen, me gevoed en geïnspireerd. Meer dan een psychologie cursus. Goed voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. En Daan Roovers is een fijne docent mede omdat ze ook persoonlijke dingen vertelt.
Marijke van der Duin

In deze week werd de innerlijke mens zowel cognitief als fysiek uitstekend gevoed in een weldadige omgeving door 2 gastvrije heren die met volle overtuiging ons dit voedzame en leerrijke programma aanboden. De colleges waren zeer boeiend en verhalen van mede cursisten vaak minstens net zo, waar voldoende gelegenheid was om deze te horen, tijdens het eten bijvoorbeeld, of in de vrije tijd die er voldoende was om ook de nabije omgeving te verkennen en de homo ludens uit te hangen op het strand bijvoorbeeld. Voel me bevoorrecht dat ik deze week heb kunnen meemaken.
Janneke Luiken