Evdaimonia! Dagen lang in de watten gelegd! Voldaan met geestelijk en 'paradijselijk' voer en voer voor psychologen. In een tuin der lusten. Lusten voor het oog en oor. Argyro, een prachtig en prettig, hartelijk onderkomen! Een wondermooi land en heerlijk klimaat. De 'school' met zoveel zorg en liefde ontworpen. Toekomstgericht, omringd door vergezichten en.... een regenboog. Een project om apetrots op te zijn. Lieve mensen, heel veel succes toegewenst met het project, weldadig voor lichaam en geest! Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen.
Hanske Büchli

Impulsief heb ik deze week geboekt en het bleek inderdaad een voltreffer. De site geeft een goede indruk maar nu heb ik het echt beleefd! Ik voel me goed verzorgd door jullie, de plek raakte al mijn zintuigen en Joep bleek een 'uitgelezen'docent. Ik wens jullie het goede met jullie bestemming.
Ria Bergshoeff

Ik heb deze week als een groot 'geschenk' ervaren. Ik heb er gevonden wat ik zocht: nieuwe kennis door een 'geboren' leraar aangereikt, inspiratie, tips en adviezen over boeken en films, nieuwe inzichten, goede zorgen, héérlijk eten en een prachtige omgeving. De toewijding en aandacht waarmee Hans en Jacques ons de hele week hebben verzorgd, waren in alles voelbaar. Warm en authentiek. Dank jullie wel.
Meys Gimbrère

Voor mij was dit een heel inspirerende week; het heeft mijn horizon verbreed en mij aan het denken gezet. Hans en Jacques, jullie hebben in het programma zo'n goede goede balans gevonden tussen werken met het hoofd, onder leiding van een inspirerende docent, ontspanning, genieten van de omgeving en het heerlijke eten van Jacques. De excursies waren verrassend en interessant. Hartverwarmend de aandacht en de zorg van jullie. Heel veel dank voor deze heerlijke week.
Anneke van Aalst

Een week volledig zorgeloos ondergedompeld worden bij en door jullie is niet navolgbaar! Met ongekend veel plezier en genot heb ik mij 'overgegeven' aan jullie zorgen en de wijsheid van Joep. Jullie hebben een ijzersterk concept neergezet wat jullie met veel liefde uitvoeren. Heel veel succes en plezier. Met warme groet,
Paul Booms

Prachtige plek om terug te keren, om te filosoferen, te genieten. Hans en Jacques: veel van het juiste midden, de juiste maat. Dank voor jullie hartelijke aandacht. Het goede gewenst! En graag tot ziens.
Muike Mutsaers