Het was vér boven verwachting, met uitzondering van het hotel, dat viel iets tegen want ik houd van de rust en een tuin. Joep Dohmen is ongelooflijk boeiend. In strijd met al (mijn) didaktiekregels (korte theorie, veel participatie ewn verwerking) is hij een 'ouderwetse' centralistische docent. Maar ik was na 4 uur luisteren niet moe en na 5 dagen denk je nog steeds: 'ik wil meer'. Villa Dio Petres is geweldig en wordt een paradijs. Hans en Jacques zijn fantastische zorgzame mannen. Ik ben blij elke dag jullie stille aandacht volledig te kunnen genieten. Het is niet on-opgemerkt.
René Huigens

Alles was in harmonie deze week. Jullie geweldige verzorging, Joeps lessen en de Kretense sfeer. Hele bijzondere week. Inspirerend.
Frieda Kleinjan-van Braam

Wat een feest om wéér (eerste keer in 2012) bij jullie te zijn. Een week evdaimonia met alle aandacht en liefde van Hans en Jacques maakt de week voor mij volmaakt. Mijn dank. Het was zeer prettig om naast de inhoud van de geweldige Joep Dohmen ook jullie toewijding te zien en te voelen. Goed eten, een uitsekende logistiek. Pet af mijne heren. Wat goed dat het ook gelukt is om jullie verlangen terug te zien in het ontstaan van Villa Dio Petres. Nietzsche noemt het 'Willenskraft'. En dan met een maatschappelijke missie. Graag tot een volgende keer.
Kamal Amain

Jullie zijn uitstekende gastheren die elkaar perfect aanvullen. Op...
Een prachtige lokatie met zorg en toewijding opgebouwd en ingericht. Met ...
Een programma dat goed in elkaar zit en op rolletjes loopt. Daarbij...
Heerlijke maaltijden en niet alleen voor vleesseters. Als ik niet al vegetariër was zou ik het nu worden. Want...
Een kok die gul is in het geven van een kijkje in de keuken ook al mogen wij zijn domein niet betreden.
Een geweldige chauffeur/reisleider die met graagte vertelt over wat er allemaal aan bijzonderheden te zien is in de omgeving. En ook...
Mooie tochten in de omgeving en daarbij inspirerende lokaties om met elkaar in gesprek te komen.
Kortom, alle ingrediënten waren aanwezig om van deze week een waardevolle en prettige vakantie te maken.
Hinke Logemann

Bedankt voor de fantastische week! Vanaf het moment dat ik door Jacques van het vliegveld werd opgehaald heb ik mij welkom en verwend gevoeld. Hopelijk tot een weerziens in de toekomst. 'Keep up your fantastic work'.
Lieve groeten,
Hans-Peter De Ruiter

Uitkijkend over het land, de zee en de bergen ben ik dankbaar en gelukkig dat ik deze week heb mogen beleven; dankzij jullie en met jullie. Met mijn nieuwe bril van levenskunst ga ik weer naar huis. Dankzij Joep. Hartelijk dank voor de inspirerende week, het heerlijke eten en jullie goede zorgen. Bijzonder!
Dorine Dane-Peeters

Het was een feest om hier te zijn.Ik heb genoten van al het lekkers en van jullie zorg en aandacht. En wat een prachtige plek is jullie toegevallen! Hier gaan heel veel meer mensen van genieten, daar ben ik zeker van. Blijf samen genieten van wat jullie hier doen. Ik hoop jullie op Kreta weer te zien.
Elzelien van Duijn

Het was een sprong in het diepe voor mij. Ik deed het en ging op reis. Niet alleen naar Kreta maar ook naar binnen. Een week van 'evdaimonia' is voorbij gevlogen. Het was een droomwereld. De prachtige ligging van Villa Dio Petres is adembenemend mooi. Wat een visie ligt daaraan ten grondslag! Een plek om echt op adem en tot bezinning te komen, door jullie zeer verzorgde gastvrijheid op alle gebied. Niets ontging jullie en ik heb heel bijzonder genoten van de culinaire talenten van Jacques met op de achtergrond Hans die de touwtjes stevig in handen had evenals het stuur van de bus die ons stipt op tijd steeds overal naar toe bracht. Heerlijk dat ik mijn intuitie gevolgd heb. Ik hoop nog eens te komen. Met heel veel dank.
Maria Deurvorst

Inspirerend, ontspannend, interessant. Stof tot nadenken. Heerlijke mooie contacten. Mooie omgeving, goede afwisseling. Perfecte organisatie. alles heel goed geregeld. Heerlijk eten, leuke goede excursies. Geen moeite lijkt te veel. Perfecte week (op de harde bedden na). Stressloos en heel erg verwend een paar stappen zettten. Het ga jullie goed!
Dorien Marres

Het was een bijzondere, leerzame en intensieve groespreis op een locatie! De organisatie, uitstapjes en het eten waren uitstekend.
De colleges en de leerstof van Joep Dohmen waren leerzaam en inspirerend en zullen zeker behulpzaam zijn bij de weg naar meer levensgeluk!
Fried Logemann