De week betekende voor mij een rijke persoonlijke en zakelijke reflectie. Een rijke herbronning voor mijn eigen levensreis in een aangename zeer gastvrije context. De kennis en gedrevenheid van Joep Dohmen en de breedte en diepte van de filosofische perspectieven die hij meebrengt in colleges, speelfilms en gespreksvormen vormen de basis van deze mooie week. Het gastheerschap van Jacques en Hans en de diverse uitstapjes maken deze week tot een zeer geslaagde leerreis.
Jan Smit

Een prachtige week! Een interessante reis door het leven via de grote filosofen. Met verve gepresenteerd door Joep Dohmen met een eindeloze kennis van zaken. En doorspekt met bijzondere, aangrijpende films en documentaires ter illustratie. Het geheel werd omlijst door de heerlijke gerechten van Jacques en de zeer hartelijke gastvrijheid van hem en Hans samen. Heel veel dank. 
PS Argyro (de pensionhoudster) was een heerlijke gastvrouw.
Julie Verberne

De centrale vraag ‘wat is een geslaagd leven’ heeft een lange nawerking gehad. De verschillende gezichtspunten van filosofen werden door Joep Dohmen -voor iedereen- helder naar voren gebracht in een programma dat geweldig in elkaar zat. De verhalen van mijn ‘reisgenoten’ hielpen mij te herinneren wat er echt bij mij hoort en wie er voor mij echt belangrijk zijn in het leven. De week bracht mij dichter bij mijzelf.
De prachtige academie, die hoog in de bergen ligt, heeft een adembenemend uitzicht. De verzorging gedurende de week getuigt van liefde en aandacht. De combinatie van alles maakt deze reis onvergetelijk voor iedereen, die vorm wil geven aan zijn leven. Een absolute aanrader!
Harm Wesselink

Voor mij was het een verrijking van het leven! Leerzaam, intensief, vrolijk, gastvrijheid.
Patty Beentjes

Prettig om weer bevestigd te krijgen dat er altijd mensen, situaties en plekken zijn waar ik kan 'rusten'!
Wim Hoek

Deze week bracht mij ontmoeting. In letterlijke zin van niet-moeten en in relationele zin van waarderen van verschillen. Ik heb genoten van de verschillende perspectieven die me geboden zijn. Ook hier letterlijk (alle prachtige vergezichten) als persoonlijk en relationeel. Ik heb veel meer 'gekregen' dan gedacht en zal deze week nooit vergeten. Dank jullie wel.
Jeroen Hendrikse