Een perfecte mix van inspanning en ontspanning in een prachtige omgeving. Er is een uitdrukking 'leven als God in Frankrijk'. Ik vind dat deze vervangen moet worden door 'leven als God op Kreta'! Waar tref je zo'n combinatie aan? Ik heb me deze cursusweek voortreffelijk 'geamuseerd'. Ik denk dat dit zeker niet de laatste keer zal zijn, dus...tot de volgende keer!
Wil de Backer

Ik heb de week als buitengewoon educatief ervaren in een uiterst plezierige sfeer en entourage. Buitengewoon dank voor de fantastische week, welke door jullie met inzet en aanwezigheid een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten. Jullie voelen op subtiele wijze aan, wanneer op de voorgrond te treden en wanneer een stapje terug te doen. Ook de schitterende locatie, het gastvrije pension Argyro en last but not least de aanwezigheid van de scherpzinnige, eloquente en enthousiasmerende docente Rozemund Uljée droegen bij tot deze geslaagde periode. Dit alles in combinatie met het gegeven dat wij reeds na korte tijd een prima sfeer zowel onderling als cursisten, als met jullie en Rozemund, ervoeren, betekent voor mij het bereiken van een gevoel van evdaimonia! En dat niet slechts één momentje, maar gedurende een langere aaneengesloten periode, vergelijkbaar met Heidegger's transitie van oneigenlijke naar eigenlijke. Nogmaals veel dank, ga door op de ingeslagen weg! Hartelijke groet en hopelijk tot een volgende keer. Ik vertrek met een ambivalent gevoel.
Con de Putter

Een heel goede ervaring. Fantastische cursus, fantastische locatie en fantastische gastheren. Deze interactieve manier van lesgeven in een relatief kleine groep, was voor mij ideaal. Mocht een vergelijkbare cursus in de toekomst worden gegeven dan heb ik zeker belangstelling. Het was met de excursies een ideale vakantie.
Durk Gardenier

Indrukwekkend. Ik ben stukken verder gekomen met 'Sein und Zeit'. Het was een hele fijne week met jullie, met docente Rozemund Uljée en met Heidegger. Meerdere momenten van evdaimonia die zich uitstrekten over de week en onze concentratie ten goede kwamen. Ik vond het top en dank jullie voor de goede zorgen, het lekkere eten en de goede organisatie. Ik neem alles met me mee en zal er nog lang van nagenieten. Evcharisto,
Martien Bron