De kracht van het Evdaimonia-concept is de combinatie: het karakter van het eiland en dan vooral het dorp Kroustas (ontroerend verstild), het mooie huis, eten, de wandelingen, de natuur, de aandacht voor hoofd en lichaam, gelijk opgaand in de yoga en de lessen, versmeltend tot een proces, in contact met anderen in de groep, dat je op zachte maar onontkoombare wijze verder brengt dan bij aankomst. Dank!
Christine de Baan

Dankbaarheid.
Voor het ontvangen van de ziel van Kroustas en het genieten van de idyllische sfeer van Mochlos.
Voor Stine haar vertaling van ‘abstracte’ filosofie naar mijzelf.
Voor Jacques en Hans die me deelgenoot hebben gemaakt van de realisatie van hun droom.
Jan de Roos

Momenteel vind ik het lastig onder woorden te brengen. De cursus is net afgelopen. Maar in ieder geval heb ik een enorm mooie en waardevolle ervaring opgedaan. Daarvoor zeg ik graag dank.
Frederique Petit

Ολα είναι πολύ καλά. Ευδαιμονία!
Daniël Vanrobaeys

Ik vond de kennismaking met de oosterse filosofie erg boeiend. De goede mix van kennisoverdracht en kundalini-yoga heeft me mooie ervaringen en inzichten gebracht. Het heeft me rijker gemaakt. En daarbij was het heerlijk om een week lang in een warm bad ondergedompeld te zijn. Het was fantastisch! Dank Stine, Hans en Jacques.
José Geverinck

De beschouwing en resonantie van het programma komt nog niet op dit moment (de cursus is net afgelopen). Ik zit er nog midden in.
Het geeft zeker een aantal aanknopingspunten voor nader (zelf)onderzoek. Het nodigt uit om op zoek te gaan naar ‘mijn beste weg in het leven’. Stine heeft hier zeker een mooie rol in genomen.
Gea Sijpkes

Ga hier naar het programma van Stine Jensen in 2020.