Een mooie week met prettige groep, goede docente en heel goede gastvrije verzorging met oog voor de mens.
Ton van Deelen

Zeer gastvrij en goed verzorgd. Een handvat voor de weg naar openheid, vertrouwen, liefde en geborgenheid. Lichaam en geest op het goede spoor gezet. Dank!
Ernest Kneepkens

Ik heb deze week genoten. De groep, de docente, de organisatoren, alles klopte. De combinatie yoga en filosofie vond ik heel goed passen. Voor mij klopte deze week, bracht mij bezinning, rust en kracht. Bedankt.
Annette Noordzij

Dank voor deze mooie week! Veel geleerd, bevestigd gekregen en opgedaan. Mooie nieuwe mensen ontmoet. Yoga mogen ervaren in de buitenlucht. Heerlijk gegeten én sfeer geproefd.
Liesbeth Rietbergen

Ik heb nieuwe inzichten opgedaan op allerlei gebied. Dat was zeer fijn. Gedragen door de groep was er veel mogelijk tot écht contacten delen. Overigens zonder dat het soft of teveel werd. Stine's enthousiasme is aanstekelijk en hartverwarmend. De zorg van Hans en Jacques warm en smakelijk! Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.
Christel de Vos

Het was heel zeker van betekenis. Veel stof tot nadenken. Soms wat verdrietigmakend maar zeker ook heel hoopvolle momenten. De meeste deelnemers hebben behoorlijk in hun hart laten kijken en dat gaf een warm, intiem, veilig en gezien gevoel.
Mariet de Graaf

Deze week bood me rust, tijd voor reflectie en contact met mooie interessante mensen. De locatie is niet hoogdravend maar alles is er, mooi uitzicht op de natuur. De cursus filosofie en yoga is een aangename combinatie. Voor mij mag het programma wat voller zijn. En is ’s avonds snel afgerond en ik ben een avondmens, dus ik had het wel prettig gevonden om een voller avond programma te hebben. Stine Jensen is heel ‘gentle’. Ze kan goed vertellen, is heel aangenaam in de omgang. Jacques en Hans zorgden dat alles er was, maar waren wel gespannen.
Catherine Poissonnier
Noot van de organisatie
Ja, na een jaar corona-sluiting en vervolgens een jaar non-stop buffelen om alle geannuleerde cursussen in te halen, was het moelijk om altijd ontspannen te blijven.

Prima docent! Prima gastheren. Mooie locatie. Fijne groep mensen waarin ik me thuisvoelde. Kennismaking met kundalini yoga, die helaas niet zo geschikt is voor mij. (Toch, omdat ik meer colleges zou willen) een week die voor mij veel gebracht heeft in lale opzichten. Heel veel dank aan iedereen!
Marlies van Deelen - Willems

Ik ben zeker tevreden over de week. De start met Hans en Jacques vond ik wat lastig. Het voelde of wij als groep een last waren. Dat is overigens later grotendeels bijgedraaid, alhoewel het strakke beëindigen van de avonden voor mij wat flexibeler zou mogen. Wellicht is dat begrijpelijk na een lang seizoen van hard werken, maar mij kostte het wel (een beetje) moeite. Ik heb overigens ook de toewijding en enthousiasme ervaren en zou Hans willen uitnodigen nog meer over zijn kennis en liefde voor Kreta te delen, dat is inspirerend en interessant! Ook het eten vond ik heerlijk. Dank Jacques. M.b.t. de cursus van Stine: voorop staat dat ik Stine een hele prettige vrouw vind. Fijne energie, nadenkend, wijs en open. De cursus had met name met betrekking tot het filosofie-deel wat steviger gemogen. Ik heb met veel kennis gemaakt, maar het had meer ‘binnen mogen komen’, transformerender mogen zijn. Ik vond het beslist inspirerende mooie stof tot nadenken en de combinatie met de Kundalini yoga was heel mooi!
Louise Kraai
Noot van de organisatie
Ja, na een jaar corona-sluiting en vervolgens een jaar non-stop buffelen om alle geannuleerde cursussen in te halen, was het moelijk om het ook deze gast volledig naar de zin te maken
.

Wat een prachtige belevenis waarin ‘alles’ samenvalt! Yoga en filosofie zijn een prachtige combinatie die elkaar verdiepe in mijn beleving. Een week ‘ontzorgd’ genieten van alles wat het leven ons te bieden heeft. Met alle liefde kom ik graag vaker langs
Erna Damhof

Vrij en open en oordeelloos begon ik aan deze week. Inzichten, reflecties en ervaringen hebben even tijd nodig om te laten zinken. Wat ik kan zeggen is dat ik het verdiepend, ontroerend, vebindend en nieuw vond. De combinatie van de colleges en de bijbehorende yoga waren voor mij van grote waarde. De rust, kennis, zorgzaamheid, geduld en empathie van Stine zijn bijzonder! Dank hiervoor. Ik kom graag terug!
Ria van Remmerden