Ondergedompeld in yoga, filosofie over emoties, heerlijk eten en mooie gesprekken. Stine weet als geen ander op een praktische en gevoelige wijze te praten over filosofie, met dit keer als thema emotie. En dit op een wonderschone plek in het oosten van Kreta.
Fief Macrander

Met zachte vertwijfeling in haar stem en humor weet Stine je aan het denken te zetten over het gevoel. Zij is inspirerend en bovenal een heel goede luisteraar. Zo nodigt zij uit en verbindt de verschillende gedachten die opkomen binnen de groep en ontstaat er verdieping. De colleges worden afgewisseld met energieke, soms pittige oefeningen uit de Kundalini yoga. Stine laat je voelen met verstand en in onderlinge verbinding. Dat roept bij een ieder eigen emoties op: zachte, heftige, soms verwarrende emoties. Iedereen komt bij het eigen gevoel en zo ontstaat er onderlinge harmonie. Met de warme gastvrijheid van Hans, Jacques, Mitsos en Marjan bezorgde dit alles mij een warme en ware ont-moeting op het heerlijke en prachtige oosten van Kreta.
Wietske Muller


Ik heb deze week beleefd a;s ontspanning (vakantie), zingeving en gastronomie. En dat al in leuk in verhouding!
Dennis Dooren


Een week over de filosofie van het gevoel in een harmonieuze en leuk diverse groep. De theoretische kant werd uitstekend verzorgd door Stine Jensen. Voor de praktische ervaring zorgen Hans en Jacques. Van het ontwerp van de villa, de met liefde bereide maaltijden, de zorgvuldige organisatie, de warme gastvrijheid tot de docenten en cursisten die zij weten aan te trekken. Uit alles spreekt de filosofie van het gevoel, het góede gevoel Evdaimonia!
Julie Benschop


Harmonieus-culinair verrukkelijk!! Inhoudelijk zeer boeiend- goede film. Veel stof om mee te nemen en op na te kauwen. Stine si een buitengewoon erudiet én gevoelig docent. De yoga en meditatie waren ontroerend, hilarisch en fijn. Geen onnodige reflecties op de meditaties: we konden waar nodig ervaringen of gedachten (inzichten en gevoelens) delen. De groepssfeer was veilig en aangenaam.
Eveline van der Pas

Ik vond het een hele fijne week waarbij het werken met hoofd en lichaam (i.e. filosoferen en yoga/meditatie) perfect in balans was. Daarbij de gastvrijheid en goede zorgen van Jacques en Hans, het prachtige hotel en de sfeer van Kreta opgeteld, maakte het een hele fijne, warme en leerzame week. Extra complimenten voor Stine die heel mooi verbindend de groep begeleidde.
Frederik Ruijters