De week was bijzonder op verschillende lagen. Ik kan het nog niet precies onder woorden brengen - het heeft mij geraakt. De inhoud van de Tao, het contact met anderen, de energie, en zeker ook het contact met jou. Het geeft dankbaarheid en rust. Ik heb ook ontzettend genoten van alles, veel plezier gehad.
Er waren momenten dat ik me ongemakkelijk gevoeld heb als ik iets nodig had (vanwege mijn gezondheid) en het weer moest vragen. En dat allemaal waren ook allemaal leermomenten. Er is veel dat nog moet landen, al die bladzijden in mijn kleine oranje boekje. En het vooruitzicht dat ik de lessen van Robert Jan nog tegoed heb.Daar komt dan natuurlijk nog bij dat de villa een weergaloze plek is om naar verlichting te zoeken en vooral om dat te oefenen. Ik vond het geweldig alles bij elkaar en ik zeg het voort.
Ine de Bock

Rijk, gevuld en wijs. Zo heb ik de week ervaren. Want wat is er veel aangereikt. Dat neem ik verder mee op mijn levenspad. Stap voor stap en met een innerlijke glimlach. Grote dank voor alles dat is gegeven!
Elise Kleisen

Het was een heerlijke week. Veel kennis opgedaan, die ik weer ga proberen om thuis in praktijk te brengen. Heerlijk verwend door Hans en Jacques, geen moeite teveel! De sfeer en het eten waren geweldig!
Inge Steinebach

Prachtig weer. Goede docenten. Mooie cursus. Fijn eten.
Jacques Klöters

Gedragen door Tao op Evdaimonia’s vleugels, trok ik met de Pengvogel naar het mysterieuze noorden.
Ineke van der Ham

Het was een belevenis én verdieping tegelijk. De groep was heel divers, waardoor verfrissende ideeën konden ontstaan, vaak in de context van het programma van zowel Woei-Lien als Robert-Jan. De combinatie van ‘lichaamswerk’ en ‘gevoel’ en ‘ruimte ervaren’ is voor mij de verdieping die ik zocht en mee verder kan…
Jozien Mombarg

Ik was van het eerste tot het laatste moment geboeid. De mix van ijzersterke inhoud en humor maakte dat alle onderdelen energie gaven en niet kostten. Veel momenten van verdieping, aha, nieuwe perspectieven en verbinding tussen eerdere ervaringen. Persoonlijk zeer verrijkend. Een voeding om nog lang op te teren. Graag tot ziens!
Kees Lemke

Ik ben met Taoïsme in aanraking gekomen door een cursus van Woei-Lien, zo’n 6 jaar geleden. Taoìsme bevat een levenskunst-leer waarbij het lichaam een essentiële rol speelt als kennis en energetisch orgaan. Iets wat wij westerlingen haast vergeten zijn. Je komt hier achter door Qigong en thaichi te oefenen. Robert-Jan kan als geen ander je helpen om je lichaam weer te voelen en herontdekken in zijn oorspronkelijke staat (of daar in die richting) van ontspanning en flexibiliteit. Deze combinatie van theorie en praktijk op bijzondere magische plekken was voor mij een fantastische en onvergetelijke ervaring. Met dank aan Jacques en Hans voor de voortreffelijke gastvrijheid!
Margareta Dorila

Ik heb deze week beleefd als één groot cadeau! Deze week heeft mijn eigen proces/weg een enorme ‘boost’ gegeven, waardoor ik nog meer in vertrouwen en verbinding ben gekomen met mijn fysieke en geestelijke pad van Tao, én in verbinding met de docenten en anderen. Wat een onvergetelijke en verrijkende ervaring. Het pad gaat voort.
Jeanet Nieuwenhuis

Het was voor mij als thuiskomen. Ik heb enorm genoten en ben dankbaar dat ik het heb kunnen meemaken.
Patricia