Deze week was voor mij van grote betekenis. De concentratie op de verbinding tussen lichaam en geest die leerde omgaan met weerstanden, maakt mijn leven hopelijk harmonieuzer. De overgang van de harde maatschappij naar de zachte kracht, heb ik hier ervaren.
Paul Klöters

Een heerlijke inspirerende week!
Anne Marijn Koppen

Ch'i-kung en Tao. Als het betekent: je innerlijke kracht vinden, leren en vaardig worden, ontvankelijk op weg zijn en je ware zelf vinden, dan ben ik deze week toch echt op een goede weg beland. Inhoud en het delen van kennis van/door de docenten gaven me nieuwe inzichten. De zorg , warmte, creativiteit en ruimhartigheid van Hans en Jacques waren elke dag weer cadeaus van hoge kwaliteit. Ik ben jullie dankbaar voor de evdaimonia die ik deze week mocht ervaren door jullie toewijding.
Annelies Heesakkers

Mannen, jullie hebben een prachtig bedrijf, met een hart.
Theo van de Weijer

Je kan niet in andermans schoenen lopen. Je moet zelf de stappen zetten. Een liefdevolle week dankzij Hans en Jacques, de docenten en de groepsgenoten. De vogel Peng (filosofie met de vlinderslag) geeft handvatten om innerlijk te bevrijden van de maatschappelijke dwang en ideologische dogma’s. Ik ben ontpopt, ik fladder en vlieg!
Ingrid Ambagtsheer

Warm, ontspannend als een warm bad.
Christien van Beek