De ervaringsreis in het kader van duurzame inzetbaarheid (DI) van personeel: goed voor de mens, voor de werknemer en de werkgever.

Het klinkt vanzelfsprekend: vorm geven aan je leven. Maar menigeen wordt volledig in beslag genomen door de hectiek van de dag, bijvoorbeeld door een baan waar zingeving lijkt te ontbreken.

Hoe motiveer je jezelf of de medewerkers? Hoe blijf je jezelf of de medewerkers versterken? Gerenommeerde Nederlandse hoogleraren en docenten laten onze gasten een week lang proeven van nieuwe bronnen voor het leven. Dat levert iedere keer opnieuw blijere, openere, wijzere, sterkere mensen op. Hoe groter iemands veerkracht is, des te beter je kunt omgaan met ontregelende veranderingen op het werk of in het privé leven.

Een cursus bij de Academie op Kreta wordt soms vergoed door een persoonlijk ontwikkelingsbudget of door de Belastingdienst gezien als aftrekbaar.

"Als interim manager kan ik nu mijn kudde fluitend en laverend langs de berghellingen van de organisatie veilig, zeker en tijdig naar huis brengen. Dat gevoel heb ik overgehouden van onze week met onze filosoof Joep Dohmen".
Trainer Kamal Amain

Docenten zoals emeritus hoogleraar Hans Achterhuis (de eerste Denker des Vaderlands), prof. dr. Joep Dohmen en de ethicus en theoloog Frits de Lange reiken de gasten een enorme bron aan filosofisch gereedschap aan waarmee zij keuzes voor de dag van morgen kunnen maken. Voortdurend wordt de vertaalslag gemaakt naar de arbeidsethiek en het maatschappelijk en sociaal denken van nu. Door de groepen klein te houden (8 tot 16 personen) heeft elke deelnemer optimale mogelijkheden tot interactie met de docent én de medecursisten.

"Dankzij deze week heeft mijn denken zich weer verder ontwikkeld en bleek eens te meer dat filosoferen voor mij - samen met voetballen en de liefde bedrijven - het leukste is om te doen in het leven!"
Walter van de Lagemaat

Geen BTW op onze nota's.

Door een afspraak met de belastingdienst wordt geen omzetbelasting geheven over onze facturen.