archief4 

Deze retraite biedt u zogenaamde 'onbelaste tijd'. De kans om het dagelijkse en gecompliceerde leven tijdelijk achter u te laten en in uzelf af te dalen. Muike Mutsaers biedt u de gelegenheid thuis te komen en (weer) te ontdekken wat u al bezit. In een week vol stilte, meditatie én beweging. U geniet van heerlijk eten, de prachtige natuur en de enorme vergezichten vanaf de cursuslocatie Villa Dio Petres.
Bekijk de video van Muike Mutsaers door hieronder op de playknop te drukken.

Muike Mutsaers is een prominent trainer in de Zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie biedt u de mogelijkheid om te leren leven als een vrij, geïnspireerd en levenslustig mens. Het is bedoeld voor mensen die zich graag verder willen ontwikkelen op het gebied van relatie, werk, spiritualiteit en vrije tijd. Een stagnatie in het leven is soms de reden om te starten met een training.
Zin in verdieping en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden kan ook een reden zijn om op pad te gaan en aan te kloppen.

Muike Mutsaers past (methoden van) zelfconfrontatie én zelfacceptatie toe. In combinatie met wat Kreta te bieden heeft, bent u praktisch bezig te zijn met levenskunst en frist u uw persoonlijke kwaliteiten weer eens op. 

Muike 00681
Cursuslocatie Villa Dio Petres

Op een gelukzalige plek, die optimaal geschikt is om levenskunst te beoefenen zal Muike Mutsaers u dit najaar, wanneer de vergankelijkheid van de natuur aanstaande is, meenemen in haar programma dat de titel 'Impermanentie en levenslust' kreeg. Het (h)erkennen van veranderlijkheid biedt de mogelijkheid om u te bevrijden van zorgen en uw vitaliteit te herwinnen.

Muike 0440Het dorp Kritsa, waar u verblijft

Wat vonden eerdere gasten van deze week?
Lees in het gastenboek van Muike Mutsaers hoe anderen de week met haar op Kreta ervaren hebben.

Wanneer?

U bent welkom van 9 tot en met 15 oktober 2016.
Start met aankomstdiner bij Argyro op zondag 9 oktober. Afscheidsdiner in een traditioneel restaurant en vertrek na ontbijt op zaterdag 15 oktober.

Muike Mutsaers zaal
De meditati
ezaal van de Academie op Kreta

Voor wie?
Muike Mutsaers wil graag een kennismakingsgesprek met u voeren (telefonisch) om te kijken of deze retraite bij u past.

Prijs
De prijzen variëren van € 988,-- tot € 1.099,-- per persoon voor een (bijna) geheel verzorgde week, exclusief vlucht. De prijs voor de transfers van en naar Heraklion is € 35,-- enkele reis, per persoon.
Download een pdf-document voor de exacte prijzen, voorwaarden en meer informatie over uw verblijf.

Groepsgrootte: minimaal 8 en maximaal 15.


Muike
Muike Mutsaers

Dagindeling:
Het ochtendprogramma is van 9.00 -13.00 uur in de cursuslocatie Villa Dio Petres. Daarvoor is het ontbijt in pension Argyro. Vervoer van het pension naar Villa Dio Petres wordt verzorgd.
De dag start met meditatie in beweging (bij mooi weer buiten).
Er is een inleiding op het thema van de dag en een groepsgesprek met gelegenheid voor vraag en antwoord. Het programma kent een afwisseling van oefenstructuren in tweetallen, zit- en loopmeditaties en tijd voor individuele contemplatie.
Afhankelijk van de grootte van de groep zal er gelegenheid zijn voor een persoonlijk gesprek met de trainer tijdens de retraite.
Om 13.00 uur lunch en daarna zijn er vrije uren ter eigen besteding. In de middag werken we van 17.00 tot 19.00 uur.
Rond 19.15 uur is het dinertijd.
Op woensdagmiddag zal de lunch verzorgd worden op de vlakte van Katharo en is de middag en avond daarna vrij.

Ga voor meer informatie over Muike Mutsaers naar haar site.

Muike 2